Stomatološka ordinacija 
CANINUS

Click here to edit subtitle

O nama

Vlasnik ordinacije je primarijus  Tihomir M. Magazin specijalista oralne hirurgije , rođen 1960. godine. Stomatološki fakultet završio je u Sarajevu 1984. godine, a specijalizaciju iz oralne hirurgije u Beogradu, 2002. godine. Član je više stomatoloških asocijacija u zemlji i inostranstvu gde aktivno učestvuje i objavljuje stručne radove. 

Stomatoloska ordinacija se nalazi u Beogradu, u naselju Žarkovo, u Vodovodskoj ulici. Ambijent ukusno uređenog prostora same ordinacije i dobra opremljenost aparaturom i instrumentarijem pruži će Vam ugodan boravak pri bilo kojoj stomatološkoj intervenciji ili pregledu.


Usluge iz ortopedije vilica u ovoj ordinaciji veoma uspešno obavlja vrlo iskusni specijalista iz ove oblasti i uz mogućnost kreditiranja pacijenata dok traje terapija.

Usluge iz stomatološke protetike na profesionalnom nivou ova ordinacija sa uspehom pruža više od 30 godina.


TIM LEKARA

Dr spec Tihomir Magazin
Prim. dr Tihomir Magazin specijalista oralne hirurgije

Stomatološki fakultet završio je u Sarajevu 1984. godine, a specijalizaciju iz oralne hirurgije u Beogradu, 2002. godine. Član je više stomatoloških asocijacija u zemlji i inostranstvu gde aktivno učestvuje i objavljuje stručne radove. Autor je više od 100 radova koje je objavio na stručnim skupovima što u zemlji, tako i u inostranstvu. Zvanje primarijusa dobija 2018. nakon višegodišnjeg aktivnog učešća na međunarodnim skupovima

Dr Mihajlo Magazin specijalista oralne hirurgije


Nakon završene srednje Zubotehničke škole, smer zubni tehničar(protetičar) upisuje Stomatološki fakultet Univerziteta u Beogradu koji potom i završava 2016. godine. Diplomski rad na temu: "Oralno-hirurške intervencije kod pacijenata sa hemofilijom" odbranio je na klinici za oralnu hirurgiju. Specijalizaciju iz oblasti oralne hirurgije završio je maja 2021. godine na Stomatološkom fakultetu u Beogradu. Zajedno sa doktorom Tihomirom učestvovao je na više kongresa u zemlji i inostranstvu. 

Dr spec milutin Obradovic
Dr sci Milutin Obradović specijalista ortopedije vilica
stomatoloska sestra Dobrila Magazin
Stomatološka sestra Dobrila Magazin
Viši zubni tehničar Djordje Matković zubotehnička labaratorija "Mikron"
zubni tehnicar Ivan Nikolic
Zubni tehničar Ivan Nikolić